Man neergestoken tijdens het gokken in een illegale locatie te Paramaribo

taxi Paramaribo

Paramaribo ~ Gokker ‘Gio’ kan verlies niet verwerken en brengt tegenstander messteken toe. De 43-jarige gokker Regillio P. alias ‘Gio’ is op donderdag 19 juli door de politie van ressort Flora te Paramaribo aangehouden.
[quads id=1]

Gokker uit Paramaribo

Regillio heeft in de vroege ochtend van vrijdag 13 juli tijdens een vechtpartij de 43-jarig Urbano L. enkele steken toegebracht met een scherp voorwerp. Deze steekpartij vond plaats aan de Floralaan te Paramaribo. Regillio verliet de plaats voor de komst van de politie.

Van omstanders werd vernomen dat het slachtoffer Urbano per eigen gelegenheid was afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.
[quads id=1]

AZP Paramaribo

Onderzoek wees uit dat de twee mannen gokten op een illegale goklocatie in de Floralaan. In eerste instantie won Regillio maar op een bepaald moment verloor hij al zijn geld. Dat maakte dat hij heel boos werd. In zijn boosheid geraakte hij in een woordenwisseling met Urbano met als gevolg een vechtpartij.

mes Paramaribo
Voorbeeldfoto

[quads id=1]
Tijdens het vechten trok Regillio een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht zijn tegenstander hiermee ettelijke steken toe in het bovenlichaam.

Stak hem meerdere keren

[quads id=1]
Urbano op zijn beurt pakte een steen en gooide die tegen het hoofd van Regillio. Regillio rende weg terwijl Urbano in mekaar zakte. Er moest operatief worden ingegrepen bij Urbano. Hij is inmiddels uit de ziekeninrichting ontslagen. De politie heeft Regillio op 19 juli aan de Licaniastraat te Paramaribo aangehouden. Op hem is een schaar aangetroffen en in beslag genomen.

Illegale goklocatie

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is deze heethoofd in verzekering gesteld. De eigenaar van de illegale gok locatie is eerder in de maand juli voor een ander strafbaar feit in verzekering gesteld.