Foto’s: Ryvann en Nadine verwennen de senioren te Huize Ashiana in Paramaribo

huize Ashiana Paramaribo

Paramaribo ~ Altijd leuk om te zien dat de jeugd is doet voor onze ouderen in Suriname. Dit bericht kregen wij binnen en wij wilden het graag met jullie delen:
[quads id=1]

Jeugd uit Paramaribo

Dit schreef Ryvann Soerohardjo op zijn Facebook pagina:

Waarom geld uitgeven aan een graduation party als je het kan vieren met de bewoners van Huize Ashiana te Paramaribo 🎂🎂 Op een mooie zonnige dag hebben Nadine Bhagwandas en ik effe tijd doorgebracht bij de bewoners van Huize Ashiana om ze te verwennen met leuke snacks en hebben ook een babbeltje met hun gehouden ( omdat we niemand hebben om torie te praten) ( nee joch! Jammer!) 😂🤣 ( en al hadden we een party niemand zou komen of er zou alleen rommel gemaakt worden) ma ai.
[quads id=1]

Check a torie

😭😭😭 🤣🤣🤣 Veel schrijf ik niet want toch leest niemand het en het is ook geen Nederlands Opstel ofzo. Dus no forseer ( FYI Nadine heeft een 9 voor Nederlands dus veel hoeven we niet meer te bewijzen) ( Oh en als je dacht dat we poseren voor de foto.. Nadine deed de afgelopen jaar twee keren per week vrijwilligerswerk daar ) No big deal maar
[quads id=1]

Super Trots 😌

Bekijk hier de foto’s:

Ook wij zijn trots op jullie Ryvann Soerohardjo is with Nadine Bhagwandas.