Anoniem – Ik haat mijn vriend uit Suriname

Suriname ~ Beste lezer. Ik ben Judith. Ik ben al 16 jaar met een Aukaanse man uit Suriname. Hij heet Alfred. Ik heb hem in Nederland ontmoet we waren toen begin 20. Na 5 maanden raakte ik zwanger, blij was ik niet echt maar accepteerde dit.
[quads id=1]

Aukaanse vriend uit Suriname
vriend Suriname
Voorbeeldfoto

Begrijp me niet verkeerd ik hou van mijn zoon was er gewoon niet klaar voor.

Ik besloot om Alfred te helpen aan de Nederlandse nationaliteit, ook op aandringen van hemzelf. Nadat hij zijn verblijf was gaan opwachten in Suriname veranderde hij ontzettend, alle beloftes die hij had gedaan waren gewoon leugens o.a. dat hij mij financieel zou steunen met ons kind.

Allemaal leugens

[quads id=1]
Dit heeft hij in het begin van onze relatie nooit gedaan en bijna 16 jaar verder, kan ik op een hand tellen hoe vaak hij iets voor onze zoon heeft gekocht.

Man uit Suriname

Ook hielp hij nooit mee met oppassen en dergelijke, ik hoor vaker dat ik dat niet hoeft te verwachtten van een man uit Suriname, alleen is mijn vader ook een man uit Suriname en steunde hij mij altijd financieel zowel emotioneel. Daarom vind ik het dus gewoon niet waar wat ze zeggen over mannen uit Suriname.
[quads id=1]

Kind verwekt in Suriname

Na een jaar binnen onze relatie vertelde hij mij dat hij hoogstwaarschijnlijk een kind had verwekt in Suriname voordat hij naar Nederland kwam. Dit deed me zoveel pijn. Ik heb dit gewoon weggestopt. Iets waar ik me soms voor schaam. Soms ook niet.

Meerdere keren vreemdgegaan

Hij is ook verscheidene keren vreemd gegaan. Allemaal dingen waar ik helemaal niet blij van word. Om een lang verhaal kort te maken IK HAAT HEM. Ondanks dat hij inmiddels is veranderd haat ik hem.

Ik wil hem verlaten. Ik zeg hem dat ook regelmatig maar dan laat ik het door hem uit me hoofd praten. De haat die ik voor hem heb doet me gewoon pijn, maar dan zegt hij, aan mij weet je tenminste wat je hebt. En dat is ook. Ik weet precies wat ik aan hem heb na 16 jaar. Ook wat ik niet aan hem heb.
[quads id=1]

Ik ben zo ongelukkig

Weet niet wat ik moet doen en ben zo ongelukkig. Hoe stap ik uit deze relatie? En heeft het nog wel zin om na zoveel jaren alleen verder te gaan? Graag jullie mening hierover. Groeten van Judith.

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:

Anoniem – Hoe kom ik van mijn Surinaamse vriend af? ~ Suriname
vriend Suriname

Anoniem: Ik ben zo ongelukkig
eenzaam Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig