Vrouw laat man van haar zus jaren na intiem misbruik alsnog opsluiten ~ Suriname

buurman Suriname

Suriname ~ Zwager staat terecht wegens intiem misbruik. Raul D. moest zich maandag voor kantonrechter Siegline Wijnhard verantwoorden wegens intiem misbruik c.q. ontucht met zijn schoonzus.
[quads id=1]

Zwager in Suriname

In deze zaak werd het slachtoffer als getuige gehoord. Gedurende haar getuigenis was het slachtoffer zeer emotioneel. Dit gebeurde jaren terug toen zij nog in de 2 of 3de klas van de lagere school zat. Haar zwager, man van haar zus, heeft haar stelselmatig tot haar 16e jaar intiem misbruikt.
[quads id=1]

Minderjarige kinderen zus beschermen

Na haar 16de is de zus samen met haar man en kinderen verhuisd. De verdachte heeft afgelopen jaar berichten verzonden naar het slachtoffer, waarin hij vraagt om de relatie te hervatten. Om de minderjarige kinderen van haar zus te beschermen, heeft zij besloten om de waarheid, die zij jaren voor zich zelf had gehouden, bekend te maken.

Haar vader zou hem vermoorden

zwager SurinameZij heeft dit eerder nooit verteld, omdat haar vader al zijn kinderen voorhield dat wanneer een man zijn dochters zou misbruiken hij degene zou vermoorden. Omdat zij haar vader nooit achter tralies wilde zien, heeft zij die strafbare daden van haar zwager verzwegen, totdat zij tot inkeer kwam.
[quads id=1]

Hij heeft het niet ontkent

De verdachte merkte op dat het slachtoffer niet zo jong was. Gevoegelijk wordt aangenomen dat het meisje wel door die zwager is misbruikt, omdat hij dit op de zitting niet heeft ontkend. Op 13 augustus wordt de verdachte uitgebreid verhoord. Hij blijft tot dan aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis