Venice, Pyphani en Rolyneca mishandelen dame om een man te Paramaribo.

vechten Paramaribo

Paramaribo ~ Drie gewelddadige vrouwen aangehouden en opgesloten. De 22-jarige Venice, S. de 32-jarige Pyphani, F. en de 25-jarige Rolyneca B. zijn in de ochtend van zondag 22 juli door de politie van het ressort Centrum aangehouden en opgesloten.
[quads id=1]

Vrouwen it Paramaribo

Deze vrouwen worden ervan verdacht een andere vrouw in de vroege ochtend van zondag 22 juli aangevallen te hebben waarbij zij haar zwaar lichamelijk toebrachten. De vechtpartij vond plaats aan de Kleine Dwarstraat te Paramaribo. De politie van ressort Centrum deed na een melding van een vechtpartij tussen enkele vrouwen de plek aan voor onderzoek.

Jongedame aangevallen

[quads id=1]
De wetsdienaren vernamen van omstanders dat drie jonge vrouwen een andere jonge vrouw aangevallen en mishandeld hadden waarna zij in een auto stapten en weg reden. Naderhand zou blijken dat deze drie gewelddadige vrouwen Venice, S. Pyphani, F. en Rolyneca B. waren. Het slachtoffer was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

AZP Paramaribo

Op de SEH aangekomen verklaarde het slachtoffer aan de politie, dat zij en de drie vrouwen zich in een club bevonden alwaar zij ruzie kregen om een man. Dat de drie vrouwen uit de club zijn gezet door veiligheidsmannen. Dat de vrouwen haar buiten de club moeten hebben opgewacht omdat toen zij de club verliet zij haar aanvielen. Dat die vrouwen haar geslagen hebben met een hard voorwerp en dat zij haar ook stroomstoten hebben toegebracht met een stroomstootwapen.
[quads id=1]

Ze gaven haar stroomstoten

Op de SEH overhandigde een getuige een ijzeren staaf aan de politie met de mededeling dat die staaf gebruikt was om de mishandeling te plegen. Het slachtoffer heeft een linker onderarm fractuur en een barst verwonding op het hoofd opgelopen. Zij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Politieman had het gezien

[quads id=1]

Een politieman was de drie verdachten achterna gegaan omdat hij een deel van het gewelddadig incident nog net had zien gebeuren. Hij zag het voertuig van de verdachten in de directe omgeving van het politiebureau van het ressort Centrum geparkeerd staan. Hij deed het politie bureau aan en kwam Venice, Phypani en Rolyneca daarin tegen.

Aanrijding gemaakt

Deze vrouwen hadden tijdens hun vlucht een aanrijding veroorzaakt en besloten het politie bureau aan te doen om dat door te geven.

In het voertuig van de vrouwen zijn aangetroffen en in beslag genomen een mes, een houwer en een stroomstootwapen. Na overleg met een lid van het openbaar ministerie zijn Venice, Phypani en Rolyneca in verzekering gesteld door de politie.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.