Foto’s – Lijnbus met schoolkinderen belandt in sloot. 4 zwaar gewond~ Suriname

Bus Suriname

Suriname ~ Een particuliere lijnbus met 23 schoolkinderen is vandaag nabij Koropina in het district Para in de trens beland. Vier kinderen zijn zwaar gewond.
[quads id=1]

Busongeluk in Suriname

Alle inzittenden, inclusief chauffeur, zijn afgevoerd voor observatie naar het Medisch Centrum Lelydorp. De leerlingen zijn van Lager Beroeps Onderwijs (LBO) Wit Santi en VOJ Kaikoesie school. De districtscommissaris van Para, Armand Jurel, was als eerste op de plek des onheils en heeft alle diensten opgeroepen om eerste hulp te verlenen.
[quads id=1]

Meerdere ambulances

5 ambulances van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) zijn ingezet om de gewonden af te voeren, meldt het Burger Informatie Centrum Para.

Politie onderzoekt de zaak

V
Volgens verklaring van de chauffeur moest de stuurkogel het begeven hebben, waardoor er geen stuurbeweging van het stuurhuis mogelijk was. De bus ramde een elektrische mast en belandde in de goot. De politie van station Rijsdijk onderzoekt de zaak verder.

Foto’s van Daniella P. Durham J.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.