Duizenden SRD’s gestolen bij inbraak Suribet kantoor ~ Suriname

0

Suriname – Ingebroken in Suribet kantoor. De politie van Paranam kreeg maandag een melding van een inbraak in een Suribet kantoor in het ressort.

Suribet Suriname

Hoofdinspecteur Humphrey Naarden zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat de politie van Paranam omstreeks 08.55 uur de melding kreeg.

Het blijkt dat de inbrekers via de achterzijde het dak zijn opgeklommen. Eenmaal boven op het dak hebben zij toen een opening gecreëerd. Via die ontstane opening zijn de daders het gebouw binnengedrongen en hebben uit de kassa SRD 8000,- en Euro 100,- meegenomen.

Duizenden SRD’s
suribet Paramaribo

Voorbeeld van het geld dat mensen kunnen winnen

Het vermoeden bestaat dat deze inbraak tussen 21.30 uur en 08.55 uur heeft plaatsgevonden. Het kantoor gaat, zoals bekend, omstreeks 21.30 uur dicht. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.