Buschauffeur zonder geldig rijbewijs van Suriname rijdt schoolkinderen de trens in

bus Suriname

Suriname ~  Lijnbus met schoolkinderen belandt in trens. Een lijnbus met een aantal schoolkinderen belandde op woensdag 25 juli aan de Kennedyweg te Suriname in de langs de weg lopende trens.
[quads id=1]

Kennedyweg te Suriname

De politie van Rijsdijk kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van het verkeersongeval op voornoemde locatie. Daar aangekomen werd de lijnbus in de trens aangetroffen. Een aantal inzittenden, inclusief de bestuurder bleken gewond te zijn. Vier scholieren zijn zwaar gewond en niet aanspreekbaar.

Per ontboden ambulances zijn de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.
[quads id=1]

4 kinderen niet aanspreekbaar

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de buschauffeur, de 51-jarige Carlos J. reed over voornoemde weg. Hij kwam vanuit Zanderij gaande richting Onverwacht. Ter hoogte van ‘Gran Swiet Djari’ heeft hij door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig verloren. Hij kwam tegen een elektrische mast aan en belandde in de langs de weg lopende trens.

Hij kwam tegen een mast aan

[quads id=1]
De buschauffeur, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zijn rijbewijs is reeds een jaar vervallen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Eerdere berichten:

Foto’s – Lijnbus met schoolkinderen belandt in sloot. 4 zwaar gewond~ Suriname

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.