Update – 19-jarige Anouk uit Nederland vermist op Cuba. Is terecht

vermist Nederland

Update:Bron: Bron: AD

Hellevoetse Anouk (19) wist niet dat ze vermist werd. De 19-jarige Anouk van Luijk uit Hellevoetsluis, die vier dagen vermist was op Cuba, heeft niets gemerkt van alle ophef rond haar vermissing.
[quads id=1]
Ze had geen flauw idee dat haar familie zich grote zorgen maakte.

Geen idee

Anouk is door autoriteiten van straat gehaald op Cuba, laat de familie weten. Ze zou eigenlijk zaterdag terug naar Nederland vliegen, maar ze stapte nooit aan boord. Pas enkele dagen later besefte ze dat haar ticket verlopen was. Anouk zou niets begrijpen van de ophef rond haar vermissing. Haar telefoon is kapot, waardoor ze dagenlang onbereikbaar was.
[quads id=1]

Herenigd met ouders

De ouders van Anouk, die gisteravond herenigd werden met hun dochter, kregen in het vliegtuig naar Cuba al te horen dat hun dochter gezond was aangetroffen. Ze ontvingen een briefje met de volgende boodschap: ,,De identiteit moet nog officieel worden vastgesteld, maar alles wijst erop dat ze in goede gezondheid gevonden is. Ze verblijft op de luchthaven waar u straks zult landen. Wij zullen u op de luchthaven opvangen en ervoor zorgen dat u met haar herenigd wordt.”
Cuba
[quads id=1]

Bankkaart verloren

De jonge vrouw reisde op 7 juli naar Cuba. Anouk had op 21 juli voor het laatst contact met haar familie. Tijdens dat gesprek gaf ze aan dat ze haar bankkaart verloren had, al drie dagen zonder geld zat en dat ze zich ziek voelde. Nadat Anouk de vlucht naar Nederland miste en vier dagen geen contact meer had gezocht, besloten haar ouders gisteren naar Cuba te vliegen.


Nederland – Nederlandse Anouk (19) vermist op Cuba. De ouders van Anouk van Luijk (19) uit Hellevoetsluis maken zich ernstige zorgen om hun dochter in Cuba, waar ze geen contact meer mee hebben gekregen sinds afgelopen zaterdag.
[quads id=1]

Anouk uit Nederland

De vader van Anouk, Wim van Luijk, zette vandaag op Facebook een wanhopige oproep. Hij sprak Anouk zaterdag rond 14:00, en hij vermoedt dat ze in de buurt van Havana of Campo Forido zit.

Ze reist alleen

Anouk, die alleen reist, liet toen weten haar creditcard te zijn verloren. Ook had ze last van diarree. Haar ouders raadden haar aan naar de Nederlandse ambassade te gaan voor hulp. Daar kwam ze echter nooit aan.
[quads id=1]ouk zou op zaterdag terugvliegen maar heeft haar vlucht niet genomen. “We zijn bang dat er iets ergs met haar is gebeurd.”

Vader gaat naar Cuba

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt de vermissing tegenover het AD. Vader Wim laat aan de krant weten morgen naar Brussel te rijden, waar hij een vlucht neemt naar Havana.
[quads id=1]

Facebook bericht

Bekijk hier het bericht van haar vader op Facebook:

Bekijk hier en video erover:

Geschreven door Tim Berbers
Bron: wnl.tv
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.