Stiefvader met boegroes ontkent omgang in achterwerk van 10-jarige – Suriname

dochter Suriname

Suriname – 10-jarige getuigt over misbruik door stiefvader in haar zitvlak. Kantonrechter Siegline Wijnhard heeft maandag 3 getuigen gehoord op de strafzitting, waarbij een 10-jarige slachtoffer is geworden.
[quads id=1]

Stiefvader in Suriame

Het kind werd in de raadkamer gehoord vanwege haar jonge leeftijd. In deze zaak staat de verdachte W.S. terecht wegens intiem misbruik van zijn stiefdochter. In verband met het onderzoek werden op de zitting de moeder en een oude zus en het slachtoffer gehoord.
[quads id=1]

Vader en stiefdochter

Volgens het slachtoffer was zij op die bewuste dag alleen thuis. De verdachte kwam binnen en heeft haar in de slaapkamer ontdaan van haar kleding. Vervolgens heeft hij het kind misbruikt. Na de daad bedreigde de verdachte het meisje te zullen doden, althans met enig misdrijf tegen het leven gericht als zij wat zou vertellen.

Hij bedreigde haar

Volgens het slachtoffer kon zij op dat moment niet schreeuwen omdat haar stiefvader haar mond had dicht gepropt. De moeder op haar beurt verklaarde dat zij merkte dat haar dochter mank liep. Op basis van haar constatering heeft zij haar dochter geroepen en haar ondervraagd. Het meisje verklaarde toen dat oom haar had misbruikt.
[quads id=1]

Arts bevestigd omgang in achterwerk

Het kind werd gebracht naar een arts. Uit het medisch onderzoek bleek dat het kind inderdaad van achteren was misbruikt. De moeder heeft reeds 5 jaren een relatie met de verdachte. De verdachte ontkende enig strafbaar feit te hebben gepleegd. De moeder was door haar oudere dochter op de hoogte gesteld over het gedrag van de verdachte.

Ook bij de oudere dochter geprobeerd

De moeder heeft toen die dochter gestuurd naar een andere verblijfplaats. De moeder heeft tijdens haar verhoor ook kenbaar gemaakt dat zij de verdachte niet meer in haar buurt wil hebben. Volgens de moeder heeft de verdachte problemen met stijf worden.
[quads id=1]
De zus werd ook op de zitting gehoord. Zij verklaarde dat haar stiefvader 2 keren heeft gepoogd haar te ontmaagden.
omgang Suriname

Ze heeft het aan haar moeder verteld

Zij heeft toen haar moeder verteld. De verdachte beweert dat dit een opgezette zaak is van de moeder. Volgens de verdachte heeft zij het kind geïnstrueerd om hem te bezwaren. Zij probeert zijn leven kapot te maken. De verdachte zegt dat wanneer hij het kind zou misbruiken zij zeker in het ziekenhuis zou belanden, omdat hij aantal boegroes heeft aan zijn lid.

Hij zegt onschuldig te zijn

Op 13 augustus wordt de verdachte verhoord. Hij blijft erbij onschuldig te zijn.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/01/12/redactie-stiefvader-zegt-13-boegroes/

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.