Politiebericht – Ernstig ongeval te Kwattaweg Paramaribo door dronken chauffeurs

Kwatta Paramaribo

Paramaribo ~ Zwaar verkeersongeval aan de kwattaweg. Bij een zware aanrijding op de Kwattaweg raakte de 22-jarige autobestuurder Daniel P. zwaar gewond.
[quads id=1]

Kwattaweg Paramaribo

De politie van Derde Rijweg werd via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor een aanrijding met zware persoonlijke ongelukken aan de Kwattaweg. Bij aankomst werd Daniel, P. zwaar gewond in zijn personenauto aangetroffen. Onderzoek wees uit dat Daniel over de Kwattaweg reed.
[quads id=1]

Zonder te kijken

Hij kwam vanuit het stadscentrum richting de Vierde Rijweg. Ter hoogte van Rubinmarkt was er een ander voertuig in een inrit geparkeerd. De bestuurder van dat voertuig, de 22-jarige Dipak K. reed de Kwattaweg op zonder rekening te houden met het overig verkeer op die weg. Om een botsing te voorkomen week Daniel uit en reed tegen een winkelpand op.

Niet aanspreekbaar

Daniel was niet aanspreekbaar en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH). Hij is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Beide bestuurders die, in het bezit zijn van een rijbewijs, hebben onder invloed van alcohol deelgenomen aan het verkeer. Hun rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.
[quads id=1]

Hij is opgesloten

Dipak, die als veroorzaker van het verkeersongeval is aangemerkt, is ter ontnuchtering en voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Nadat Dipak weer nuchter was werd hij voorgeleid en in verzekering is gesteld.

 

Bekijk hieronder de volledige foto. Let op de foto van zeer schokkend overkomen. scrol naar beneden om het te zien

.

.

.

.

.

.

[quads id=1]

.kwatta Paramaribo

Foto’s van Radjoe H.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.