Man maakt video van intiem misbruik en chanteert 28-jarige vrouw ~ Paramaribo

video Suriname

Paramaribo ~ Man aangehouden wegens verkrachting. Gillermo L. werd zondag door de politie van Livorno aangehouden en in verzekering gesteld wegens intiem misbruik van een dame.
[quads id=1]

Jongeman uit Paramaribo

Een 28-jarige dame deed eerder deze maand aangifte tegen de verdachte. Volgens het relaas van de aangeefster had zij de jongeman ergens in de stad Paramaribo ontmoet. Bij die gelegenheid maakten zij kennis met elkaar en spraken over het een en ander.

Ergens in de stad

[quads id=1]
Op een gegeven moment bood de verdachte het slachtoffer een lift aan. Tijdens de rit hield de verdachte de dame voor dat hij beheerder is van een appartement in het ressort Livorno. Na afstemming reed hij naar het appartement en heeft aldaar tegen de wil van het slachtoffer gemeenschap met haar gehad.

Beelden verspreiden

Bij die gelegenheid heeft de verdachte tijdens zijn daad beelden opgenomen. Het slachtoffer werd gechanteerd dat wanneer zij iemand zou vertellen of zij naar de politie zou stappen, de verdachte die beelden zou verspreiden.

video Paramaribo
Voorbeeldfoto

[quads id=1]

Uiteindelijk besloot het slachtoffer toch naar de politie te gaan en deed aangifte tegen de verdachte.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.