Bejaarde vrouw en 48 jarige vrouw zijn op brute wijze intiem misbruikt ~ Suriname

stiefvader Suriname

Suriname ~ OM eist 15 om 13 jaar cel wegensintiem misbruik van 77-jarige en 48-jarige vrouwen. Rinaldo K. en Armand A. kunnen respectievelijk voor 15 om 13 jaar de bak in als rechter Sieglien Wijnhard de eis van de vervolging overneemt.

[quads id=1]

Rinaldo en Armand uit Suriname

Aan Rinaldo worden 6 strafbare feiten verweten. Op 10 september van het afgelopen jaar heeft hij ingebroken in een woning, waarbij hij goederen heeft weggenomen. Hem wordt ook diefstal van een schaap verweten.

Beroofd en misbruikt

Op 26 februari van dit jaar kreeg de politie een telefonische melding van een beroving, die gepaard ging met intiem misbruik. Een 77-jarige vrouw werd beroofd en misbruikt door de verdachten.

[quads id=1]

De bejaarde ging naar de buurvrouw

Het slachtoffer werd bedreigd dat wanneer zij de verdachten niet al haar waardevolle bezittingen zou overdragen, zij haar zouden dood n*uken. Een buurvrouw bij wie het slachtoffer na de daad hulp zocht, schakelde de politie in. Het slachtoffer, althans haar kleding was bebloed.

Zwakke en zieke vrouw

bed Suriname
[quads id=1]

In de periode tussen 1 april 2017 tot 1 augustus 2017 hebben de verdachten een andere vrouw, een 48-jarige zwakke en zieke vrouw, gemolesteerd en haar vervolgens beroofd en intiem misbruikt. En als laatste feit wordt de verdachte Rinaldo ook het plegen van een inbraak verweten.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.