Politiebericht – Lichaam 22 jarige Dinesh Kewal opgevist te Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo – Lijk jongeman opgevist die van de Wijdenboschbrug Paramaribo sprong. Het ontzielde lichaam van de 22-jarige Dinesh Kewal is op zaterdag 21 juli uit de Suriname rivier opgevist.
[quads id=1]

Brug te Paramaribo

De politie van Nieuw Amsterdam kreeg een melding binnen dat een lijk gesignaleerd was drijvende in de Suriname rivier. En wel ter hoogte van Leonsberg. De binnen gekomen melding bleek te kloppen. De politie kreeg het vermoeden dat het de 22-jarige Dinesh Kewal kon zijn die op woensdag 18 juli via Wijdenboschbrug de Suriname rivier was ingesprongen.

Herkent door zijn vader

[quads id=1]
overleden Paramaribo

Zijn familie werd in kennis gesteld en de vader herkende het ontzielde lichaam inderdaad als te zijn dat van zijn zoon Dinesh. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]
Foto binnengekomen via Facebook
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.