Anoniem – Mijn vriend zijn dochtertje slaapt bij ons in bed ~ Paramaribo

Hallo lieve mensen. Allereerst wens ik jullie allemaal een gezegende week toe. Ik ben Chantal uit Paramaribo en ik heb eigenlijk een vraag aan jullie. Ik doe dit normaal nooit maar ik hoop goede adviezen van jullie te krijgen.
[quads id=1]

Chantal uit Paramaribo

Ik heb een relatie van 2 jaar met Antonius. Toen we met elkaar gingen had hij nog een baby. Met die moeder was hij niet meer. Ze hebben eigenlijk nooit een relatie gehad maar ze waren wel beiden in zijn leven. Toen ik Antonius pas leerde kennen sliep die moeder van zijn dochtertje ook nog gewoon hier bij hem in huis.

Ze sliep nog daar

[quads id=1]
Ze hadden niets meer, maar ik wilde dat niet meer hebben. Toen ik bij Antonius ging wonen is dat ook gestopt. Zijn dochtertje was toen ongeveer 2 jaar. Nu is ze 3 bijna vier jaar en komt nog steeds elke week slapen. Zij alleen. Ze heeft een eigen kamer. Maar daar heeft ze nooit in geslapen.

Ze heeft een eigen kamer

Ze heeft ook een bed in onze kamer. Dat ging prima. Maar sinds een paar maanden wil ze niet meer in haar bedje slapen. Maar bij ons in bed. precies tussen ons in. In het begin vond ik het best wel schattig maar nu merk ik dat ik het toch niet zo leuk vind. Wat ik eerst schattig vond vind ik nu dominant. Het lijkt alsof die klein tussen mij en Antonius begint te komen. Als ze er is mag hij me helemaal niet aanraken. Ze gaat altijd tussen ons inzitten en probeert alle aandacht van hem te trekken. Soms op en leuke manier maar soms ook op een hele vervelende manier.

Ze liegt

[quads id=1]
Soms liegt ze ook dat ik haar heb geslagen of dat ze iets niet van mij mag. Ik heb haar nooit van mijn leven geslagen. Ik kreeg laatst een boze app van die moeder dat ik haar kind niet moest aanraken. We hebben het gelukkig uit kunnen praten maar ik ben er wel van geschrokken. Straks gaat ze liegen dat ik haar poenie heb aangeraakt of iets anders geks. Haar vader gelooft alles. Ze komt elke vrijdagmiddag tot zondag. Een weekend samen met mijn vriend heb ik dus nooit gehad. En dat is niet zo erg. Ik wist dat hij een kind had.

Pas 4 jaar

[quads id=1]
Maar ik het normaal dat ze tussen ons in slaapt? En dat we alleen maar dingen met haar doen? Het lijkt nu bijna alsof ik zelf helemaal niet besta. Ik weet niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan. Ik ben niet jaloers, maar ik voel me wel soms buitengesloten.

anoniem Paramaribo

En die kleine heeft altijd gelijk. Antonius zal nooit boos op haar zijn. Dan zie ik dat die kleine met een soort van skeer ai naar me kijkt. Ze wordt pas 4 jaar hoor.

Ik heb geen kinderen

Ik denk soms, dat het misschien in mijn hoofd zit. Ook dat ze me s nachts vaak schopt, waardoor ik dan maar in haar bed slaap. Echt hoor, ik vind dit een hele moeilijke periode. Vooral ook hoe ik zelf geen kinderen heb. Daarom kan ik moeilijk iets zeggen want ik hoop dat mijn kinderen met Antoinius ook zo blij zullen zijn met hun vader. Antonius is een toffe papa. Hij verwent haar misschien iets te veel. Daarom doet ze wat ze hebben wil. Ze is 3 jaar. Maar ze lijkt op een oude oma.

Houdt ze wel van me?

Ik weet ook niet of ze van me houdt. Soms doet ze lief en soms zo gemeen. Dan schopt ze me en slaat me. Ik heb daar veel moeite mee omat ik haar geen standje kan en mag geven.

Jullie advies

Ja, ik ben dus benieuwd naar jullie adviezen. Ten eerste, is het normaal als zo een klein kind tussen haar vader en stiefmoeder in slaapt? Ten tweede mag ik haar wel corrigeren als ze brutaal is en fout is? Een klap zal ik haar niet geven, maar mag ik heel boos worden en haar straffen? En hoe kan ik van mijn vriend eisen dat ik ook recht heb op een leuk weekend? Dat ik ook wel eens leuke dingen wil doen met zijn tweetjes? Of moet ik dat niet zeggen?

Moeilijk hoor

[quads id=1]
Ik vind het wel echt moeilijk dit. Misschien omdat ik zelf pas 26 ben. Maarja, ik ben een werkende en schoolgaande vrouw en vind dat ik ook mag genieten met mijn partner in het weekend.

Jullie ervaringen

Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaringen.

Haar een weekend minder bij ons wil mijn vriend niet. Integendeel. Hij zegt soms dat hij die kleine bij ons wil laten wonen. Dan heb ik helemaal geen leven. Of mag ik dat niet zeggen? Wat vinden jullie? Dat in bed slapen gaat echt moeten stoppen dat vind ik echt niet prettig meer.

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]
Anoniem: Het leven met mijn man gaat niet
man Paramaribo

Anoniem: Mijn 13-jarige dochter slaapt stiekem met haar vriend
moeder Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig