17-jarige jongen en nichtje uit Paramaribo betrapt in bed zonder kleren

Paramaribo Suriname

Paramaribo ~ 17-jarige oom aangehouden voor intiem misbruik van 7-jarige. De politie van Paramaribo heeft afgelopen week een verdachte aangehouden wegens intiem misbruikt van een 7-jarig meisje.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte altijd samen met het kind sliep op een matras. Terwijl die twee sliepen, is een broer van de moeder van het meisje in de slaapkamer geweest en zag tot zijn schrik de verdachte bezig zijn met het kind. Beide waren gewikkeld in een laken.

Ze sliepen altijd samen

[quads id=1]
De oom verwijderde het laken en zag de 17-jarige en het meisje zonder kleren op het matras. Nadat de verdachte op heterdaad werd betrapt, werd hij door de familie flink aan de tand gevoeld.

Oom is opgesloten

Er werd gelijk daarna een politiezaak van gemaakt. De 17-jarige hitsige oom werd door de politie overgebracht naar het bureau en waar hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering werd gesteld.
[quads id=1]
nichtje Paramaribo

Het verdere onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.