Video – Vrouw verliest al haar kinderen en man bij bootongeluk in Amerika

ongeluk Amerika

Amerika ~ Bij het fatale bootongeluk in de Amerikaanse staat Missouri zijn negen mensen van dezelfde familie omgekomen. Ze waren in totaal met elf. Een vrouw en haar neefje overleefden het ongeluk.
[quads id=1]

Bootongeluk in Amerika

De vrouw, Tia Coleman, deed aan de Amerikaanse zender Fox 59 haar verhaal. „Ik verloor al mijn kinderen, ik verloor mijn man, ik verloor mijn schoonmoeder, ik verloor mijn schoonvader, ik verloor mijn oom, ik verloor mijn schoonzus – ze was mijn vriendin – en ik verloor mijn neef.”

Ik verloor iedereen

[quads id=1]
Volgens de vrouw had de schipper van de amfibische rondvaartboot vooraf gezegd dat ze de reddingsvesten niet om hoefden. Daardoor waren veel mensen te laat om het reddingsvest alsnog aan te doen, toen de boot kapseisde. Bij het ongeluk in Amerika kwamen zeventien van de 31 opvarenden om het leven.

Ze hoefden geen reddingsvest te dragen

De kapitein is een van de overlevenden.

Bekijk hier de video waarin de overlevende in details vertelt over het ongeluk:
[quads id=1]

Bekijk hier de video van het ongeluk.

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.