Video – Het gaat heel goed met voetballer Gleofilo Vlijter ~ Suriname trots

voetbal Suriname

Suriname ~ Gleofilo Vlijter voetbalt dit seizoen bij FC Torpedo Kutaisi in Georgië. De Surinaamse aanvaller die het vorig seizoen nog bij Hapoel Ironi Kiryat Shmona in Israël voetbalde, tekende voor een jaar met een optie van nog een jaar bij de lands- en bekerkampioen uit Georgië.
[quads id=1]

Vlijter uit Suriname

De goaltjesdief moet gelijk aan de bak, omdat de competitie al halverwege de eerste ronde zit. Vlijter is blij met zijn nieuwe club, omdat hij in nu, anders dan in Israël, voor de hoofdmacht zal uitkomen.

Surinaamse voetballer

Het bijzondere is dat Torpedo Kutaisi in de voorronde van de Uefa Europa League zit; de goaltjesdief kan de eerste Surinaamse voetballer worden die in deze prestigieuze competitie speelt. “Zij speelden in de voorronde van de Champions League, maar ze zijn al uitgeschakeld dus zijn ze in de tweede ronde van de Europa League gekomen”, aldus de aanvaller.
[quads id=1]
Dit schrijft hij zelf op zijn Facebook pagina:

Ook zijn moeder in Suriname is ontzettend trots. Kijk maar naar de video:
[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.