Video – Bekendmaking Chi min Restaurant Paramaribo. Muizen filmpje is FAKE NEWS!!

restaurant Paramaribo

Paramaribo – Bekendmaking Chi Min restaurant Paramaribo.

Geachte klanten,
[quads id=1]
Het is ons ter attentie gekomen dat er via Whatsapp door kwaadwilligen een video rond gaat die claimt dat er ongedierten in de keuken van Chi Min restaurant zijn. Het betreft hierbij ‘Fake news’ en de betreffende video is afkomstig van een buitenlandse YouTube channel genaamd ‘Channel is Fire’ en origineel gepost door ‘StarMetro’.

Niet het restaurant in Paramaribo

Het gaat hier om een restaurant in ‘KUALA Lumpur’ en niet van Chi Min restaurant zoals door derden wordt beweert. De link van de originele video kunt u hier vinden:

Zie video onderin het bericht:

[quads id=1]
Wij betreuren het ten zeerste dat men op zo een manier onze goede naam in de samenleving wil breken. Chi-Min onderhoud regelmatig haar keuken en andere ruimtes in samenwerking met de organisatie ‘Suriname Pest Control’ (afgekort SPC), ter voorkoming van ongedierte op onze werkvloer.

Goede naam willen breken

Wij danken onze trouwe klanten die ons in kennis hebben gesteld van de Whatsapp video en hopen hiermee dit valse bericht gestopt te hebben.

Bekijk hier de originele video:
[quads id=1]

Namens,
De Directie & Staf van Chi Min restaurant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.