40-jarige zegt dat 14-jarige hem gedwongen heeft tot omgang ~ Paramaribo

stiefvader Suriname

Paramaribo ~ OM wil 4 jaar cel voor misbruik 14-jarige. Tegen de verdachte 40-jarige Leroy H. heeft het Openbaar Ministerie een celstraf van 4 jaar geëist voor het intiem misbruiken van het 14-jarige nichtje van zijn vriendin.
[quads id=1]

OM in Paramaribo

De vervolging vindt het vooral verwerpelijk dat de verdachte zelfs na op de hoogte te zijn van een politieaangifte tegen hem, toch nog gedurfd heeft het meisje voor de laatste keer op te halen en in een pension te misbruiken. De verdachte geeft zijn handelingen toe, maar vindt dat hij door de verleidingen van het meisje in de fout is gegaan.

Ze zou hem verleid hebben

[quads id=1]
“Ze dwong me en bleef maar dwingen. Zij heeft mij helemaal overmeesterd”, was de reactie van de verdachte. De man vertelde dat het meisje al drie jaren intrek in de woning van hem en zijn vriendin heeft genomen en de laatste tijden steeds kansen zocht om met hem naar bed te gaan. Zo vond hij dat het kind onbehoorlijk in huis zat.

Ze zat onbehoorlijk

[quads id=1]
Leroy verklaarde dat hij twee keren thuis omgang met het slachtoffer heeft gehad toen de tante buitenshuis was. De andere twee keren gebeurde dat in een pension. Beide keren was dat op aandringen van het meisje. Het slachtoffer verklaarde echter bij de politie dat Leroy omgang met haar heeft gehad tegen haar wil.

Ontmaagde haar

Zo kwam hij in haar kamer, zette de deur op slot, duwde haar op het bed en ontmaagde hij haar. Beide keren zou Leroy geen bescherming hebben gebruikt. De verdachte vindt dat het meisje leugens vertelt. Nadat de verdachte de strafeis aanhoorde, barstte hij in tranen uit.

Gerelateerde verhalen:

 

https://www.familienieuws.com/2018/06/25/leroy-geeft-toe-nichtje-van-vriendin-te-hebben-misbruikt-paramaribo/

Geschreven door Faisel Rasoelbaks
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.