Tiener opgenomen in AZP Paramaribo na steekpartij

Steekpartij Paramaribo

Paramaribo ~ Tiener in buikstreek verwond. Een zeventienjarige jongeman is in de nacht van maandag op dinsdag in Paramaribo aan de linkerzijde van zijn buikstreek verwond.
[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Hij zou door, een van gezicht bekende, man zijn verwond met een mes in de omgeving van de Sohanweg in Wanica waar vermoedelijk drugs worden verkocht. Dit gebeurde tijdens een vechtpartij toen het slachtoffer probeerde om vechtende personen uit elkaar te halen.
[quads id=1]

Plaats waar drugs werd verkocht

Hem werd daarbij een steekverwonding in de buikstreek toegebracht. De tiener werd gebracht naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo; hij verkeert buiten levensgevaar. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen.

Spoedeisende hulp

mes ParamariboDe politie is nog bezig de verdachte op te sporen. Het is niet bekend waarom de andere mannen vochten die uit elkaar werden gehaald.
[quads id=1]
Geschreven door TATJANA MUSKIET

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.