Politiebericht – 25-jarige Edgar overleden na botsing in Suriname

Overleden Suriname

Autobestuurder overleden op de Oost-West verbinding. De 25-jarige personenauto bestuurder Edgar Galone is op vrijdag 20 juli, omstreeks half vijf in de middag, betrokken geweest bij een botsing op de Oost-West verbinding, terhoogte van Alphonsdorp, in het district Marowijne.
[quads id=1]

Ongeluk in Suriname

Galone kwam in zijn personenauto frontaal in botsing met een vrachtwagen. Beide voertuigen kwamen daarna terecht op de berm langs de weg. Galone was nagenoeg op slag dood. De politie van Albina ging ter plaatse voor het instellen van een onderzoek.

Politie van Albina

[quads id=1]
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Galone vanuit de richting Paramaribo naar de richting Albina reed; terwijl de vrachtwagenchauffeur vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Op een bepaalde moment kwam de auto van Galone op de rijhelft van de vrachtwagen terecht met als resultaat een frontale botsing.

Brandweer moest komen

[quads id=1]
De brandweer moest eraan te pas komen om het ontzielde lichaam van Galone uit zijn zwaar beschadigde auto te halen. Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van Galone door de politie in beslag genomen. Hij was in het bezit van een geldig rijbewijs.

De vrachtwagenchauffeur is met de schrik vrij gekomen. Hij is in het bezit van een geldig rijbewijs.

Eerdere berichten:

Foto’s – Dodelijk ongeval te Suriname. Barometer springt naar 41

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.