Lichaam verdwenen jongeman gevonden in de Suriname rivier

overleden Suriname

Suriname ~ Het lijk van de 27-jarige Marvin Jona is donderdagmiddag gevonden in de buurt, waar hij dinsdagochtend in de Surinamerivier te Boven-Suriname was verdwenen.
[quads id=1]

Rivier in Suriname

De jongeman kwam in het water terecht bij Pikin Slee, nadat de boot waarin hij zat, tegen een rots botste. “Het hoogwater en de snelle stroming zorgen er waarschijnlijk voor dat we hem nog niet kunnen vinden”, zei Jimmy Tepoe, bewoner van Gujaba, die ook deelnam aan de zoekactie, eerder tegen de krant.
[quads id=1]

Boot botste tegen een rots

Er werd volgens hem niet alleen in de buurt waar de jongeman te water is geraakt gezocht, maar ook veel verder beneden- en bovenwaarts van de rivier. Voor dit jaar zijn volgens Tepoe al twee manspersonen verdronken in het Boven-Suriname gebied, namelijk in onder andere het Langugebied. Hoewel het weleens voorkomt dat mensen dat weigeren, is het naar zeggen van Tepoe de bewoners wel geadviseerd een zwemvest aan te doen.
[quads id=1]

Zwemvest dragen

Scholieren die met boot worden vervoerd zijn wel verplicht een zwemvest te dragen. Achttien scholieren van het Boven-Surinamegebied konden juni tijdig de overstap maken naar een andere boot toen het vaartuig, waarin ze zaten, in problemen kwam. De boot kwam bij de Felulasi sula vast te zitten tussen de rotsen.

Boot gezonken

[quads id=1]
Er kwam hierdoor water in de boot, waardoor die uiteindelijk is gezonken.

overleden Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.