Bekendmaking ~ CBB kantoren Paramaribo en omstreken morgen gesloten!

cbb Paramaribo

Paramaribo ~ CBB-kantoren deze zaterdag gesloten. De Bureaus voor Burgerzaken zullen op zaterdag 21 juli gesloten zijn voor het publiek.
[quads id=1]

CBB kantoren Paramaribo

Waarnemend-directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken, Natasha Arupa-Wong Swie San, meldt dat er renovatiewerkzaamheden zullen worden verricht.

Het gaat om de Bureaus voor Burgerzaken Paramaribo-Flora, Paramaribo-Centrum, Paramaribo-Combé en Wanica-Indira Gandhiweg. Ook de ondersteunende afdelingen: de Centrale Mutatie Verwerking, Identiteit, Inspectie, Nationaliteit, Registerkamer, Centraal Persoons Kaarten en Vreemdelingenregistratie zijn deze zaterdag gesloten.
[quads id=1]
cbb Paramaribo Suriname

Ook op zaterdag open

Om vooral mensen die door-de-weeks werken tegemoet te komen, heeft het ministerie enige jaren geleden besloten om de Bureaus voor Burgerzaken op de zaterdag open te stellen. Het publiek maakt hier goed gebruik van.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.