Bekendmaking ~ CBB kantoren Paramaribo en omstreken morgen gesloten!

cbb Paramaribo

Paramaribo ~ CBB-kantoren deze zaterdag gesloten. De Bureaus voor Burgerzaken zullen op zaterdag 21 juli gesloten zijn voor het publiek.

Advertisements

CBB kantoren Paramaribo

Waarnemend-directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken, Natasha Arupa-Wong Swie San, meldt dat er renovatiewerkzaamheden zullen worden verricht.

Het gaat om de Bureaus voor Burgerzaken Paramaribo-Flora, Paramaribo-Centrum, Paramaribo-Combé en Wanica-Indira Gandhiweg. Ook de ondersteunende afdelingen: de Centrale Mutatie Verwerking, Identiteit, Inspectie, Nationaliteit, Registerkamer, Centraal Persoons Kaarten en Vreemdelingenregistratie zijn deze zaterdag gesloten.

Advertisements

cbb Paramaribo Suriname

Ook op zaterdag open

Om vooral mensen die door-de-weeks werken tegemoet te komen, heeft het ministerie enige jaren geleden besloten om de Bureaus voor Burgerzaken op de zaterdag open te stellen. Het publiek maakt hier goed gebruik van.

Advertisements

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.