Anonieme vraag: Hebben alle mannen in Suriname een buitenvrouw?

buitenvrouw Suriname

Hallo iedereen. FamilieNieuws u moet niet boos op mij worden. Hoor. Maar de reden waarom ik jullie deze vraag stel komt door mijn eigen ervaring met mannen in Suriname. Ik wil serieus weten hoe het zit.
[quads id=1]

Stella uit Suriname

Ik ben Stella ik ben zelf een dame uit Suriname. Ik ben 44 jaar en ik heb 2 grote kinderen. Mijn eerste man. Hun vader. Het leven was vershrikkelijk met hem. 10 jaar. Ik was zijn vaste vrouw. Maar na 5 jaar kwam ik erachter dat hij al was getrouwd. Ik ben bij hem gebleven en heb het leven geaccepteerd. Zijn vrouw ook. Met haar had hij ook 2 kinderen. Ze woonden apart.

Mijn schoonmoeder accepteerde het

[quads id=1]
Beiden kwamen we later gewoon thuis bij die moeder. Ze accepteerde ons allebei. Toch had die man daarbuiten nog andere vrouwen en kinderen. Na 10 jaar heb ik hem gelaten. Het was heel moeilijk om alleen te zijn. Elke keer als ik iemand ontmoette had die persoon ook al een relatie. Soms accepteerde ik het maar mestal niet. Ik wilde niet alleen zijn. Maar ik wilde geen buitenvrouw zijn. Daarom ben ik jarenlang alleen gebleven.

Gelukkig zijn met iemand

Nu zijn mijn kinderen groot en wilde ik graag weer echt gelukkig zijn met iemand. Niet om het geld of iets anders gewoon om met iemand samen te zijn. Ik was zo blij toen ik een jaar geleden Cleo tegen kwam. Hij verzekerde me dat hij geen vrouw heeft en dat hij een man is die niet houdt van meerdere vrouwen.

Moeilijk te vertrouwen

Het was moeilijk om hem te vertrouwen maar toch lukte het me. IK was gelukkig met MIJN eigen man. Hij is bij me in huis gekomen. Mijn dochter woonde ook bij mij met haar vriend. Ook bij haar zag ik dezelfde ellende als wat ik had met haar vader. Ze acceteert het ook. Is jammer. ze is nog zo jong.

Een dame belde

[quads id=1]
Ik heb zoveel tot mijn dochter gesproken. Zelfs Cleo ging met mijn dochter praten om dit niet van die man te accepteren. Ik was zo blij met hem. Echt mijn soulmate. Ik vertrouwde hem 100%. En toch kreeg ik weer een telefoontje. Van een dame. Ik moest der man met rust laten.  Cleo. Haar man. Ze zei me dat ze al 3 jaren met hem is. Ze woont in het buitenland en is van plan om naar Surinme te komen om met hem te trouwen.

Niet te geloven

Ik heb met der gevochten aan de telefoon. Ik kon het gewoon niet geloven. Maar is Cleo zelf die me uiteindelijk heeft gezegd dat hij verloofd is met die dame. Zogenaamd voor zijn papieren maar ik ben zo diep teleurgesteld. Ik heb hem uit mijn huis gezet.  Ik heb het direct gedaan. Ik moest wel want ik moet het goede voorbeeld geven aan mijn dochter. Ik heb haar ook meteen gezegd dat haar vriend niet meer welkom is in mijn huis. Elke avond moest ik die ruzies van ze aanhoren. Ik heb beide vreemdgaande mannen de deur uit gezet.

Ik was ook zo

Met mijn dochter heb ik veel problemen hierom gehad. Ze ziet hem nog wel maar buiten de deur. Ik begrijp haar. Ik was ook zo. Ik heb veel met haar gesproken. Maar ik kan het niet meer accepteren in mijn huis. Cleo belt en vraagt me elke dag om hem te vergeven. Ik kan dat niet. Ik wil het wel maar het doet me zo vreselijk veel pijn. Mijn dochter zegt dat ik het gewoon moet accepteren. Hij is een goede man. Heeft veel voor ons in huis gedaan. Hij werkt. Is lief en hij slaat me niet. Toch kan ik het niet accepteren.

Hij heeft een doel

Die dame gaat hij voorlopig niet laten zegt hij want hij heeft een doel voor ogen. Natuurlijk ziet hij haar niet want ze woont niet in Suriname. Maar hij gaat der niet laten. Ik heb hier heel veel verdriet van. Cleo zegt dat hij al jaren met die dame bezig is. Hij wil haar niet laten. Ik moet hem tijd geven. Ik moet geduld hebben.
[quads id=1]

Ik moet vergeven

Maar mijn geduld is op. Mijn dochter zegt dat ik Cleo moet vergeven en op hem moet wachten want alle mannen gaan vreemd. Cleo denkt aan de toekomst. Dat doet Cleo. Hij belooft ook een betere toekomst voor mij. Maar ik wil geen toekomst in het buitenland.

buitenvrouw Suriname
Foto van Jamaica Gleaner

Ik hoef geen Eiuro’s. Ik wil gewoon een lieve man, van mij alleen die geen vrouw heeft. Een man die niet uitloopt. Het lijkt onmogelijk. In de afgelopen 20 jaar heb ik geen 1 man gezien die niet van vrouwen houdt. Zelfs mijn eigen zoon niet. Ik zeg het eerlijk. Hij is ook niet eerlijk tegenover zijn vriendin.

Net als zijn vader

Ik praat zo met hem, maar hij lijkt op zijn vader. Ik kan hem niet veranderen. Daarom stel ik jullie een serieuse vraag: Hebben alle mannen een buitenvrouw? En waarom moeten alle mannen, vooral in Suriname, een buitenvrouw hebben. Hebben ze dan nooit genoeg aan 1 vrouw?

Moet ik dit leven gewoon accepteren of kan ik beter alleen blijven? Zonder man met buitenvrouw. Ik wil wel graag weten wat jullie ervaring is. Dank jullie wel.

Verhalen

[quads id=1]
Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om ze te lezen:
Anoniem – Mijn ex woont samen met zijn buitenvrouw ~ Paramaribo
buitenvrouw Paramaribo

Anoniem – Hij heeft een buitenvrouw. Moet ik er iets van zeggen? Paramaribo

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig