Brutale jongens uit Paramaribo opgesloten voor het aanraken van vrouwen

Aanraken Paramaribo

Paramaribo ~ Twee verdachten aangehouden voor feitelijke aanranding en ontuchtige handelingen.
[quads id=1]
De politie van Uitvlugt te Paramaribo heeft op dinsdag 17 juli de 20-jarige Dillen B. en de 18-jarige Jeremie S. aangehouden.

Politie Paramaribo

Dit tweetal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan feitelijke aanranding en ontuchtige handelingen. De twee verdachten waren gezeten op een bromfiets en reden over de Cocobiacoweg te Paramaribo.

Op een bepaald moment zagen deze verdachten twee dames op straat lopen. De verdachte Dillen, die als duorijder op de bromfiets zat, raakte bij het voorbijrijden één van de dames aan haar zitvlak aan. De dame keerde zich om en bij die gelegenheid greep hij naar de tas van de vrouw.

[quads id=1]

Hij raakte haar billen aan

De alerte vrouw kon voorkomen dat haar tas werd weg gerukt. De dames riepen om hulp, waarna de bromfietsbestuurder met een volle vaart wegreed. Een taxichauffeur schoot de dames te hulp en achtervolgde onopvallend de twee verdachten tot vermoedelijk hun woonadres aan de Fredericistraat.

Adres te Paramaribo

De taxichauffeur keerde terug naar de dames en vertelde ze het adres van de verdachten te hebben achterhaald. De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld en deed op aanwijzing van de getuige de Fredericistraat aan alwaar Jeremie is aangehouden.
[quads id=1]

Gestolen bromfiets?

Op aanwijzing van Jeremie werd Dillen op een ander adres aangehouden. De verdachten werden vervolgens overgebracht naar het politiebureau.
[quads id=1]

Aanraken Paramaribo
Voorbeeldfoto

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Jeremie en Dillen in verzekering gesteld. De bromfiets is in beslag genomen, omdat die vermoedelijk van diefstal afkomstig is.

Bron: KPS