Let op!! Coppenamebrug Suriname afgesloten voor zwaar materieel

verkeer Suriname

Suriname ~ De brug over de Coppenamerivier in Suriname is tot nader order gesloten voor zwaar materieel. De sluiting van de brug is noodzakelijk omdat een plaat onder de brug is losgeraakt.
[quads id=1]

Brug Suriname

Het Ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie doet er alles aan om het ontstane ongerief zo snel mogelijk tot het verleden te doen behoren. Tot dan is elke vorm van zwaar materieel, geladen of ongeladen trucks, trekkers en anderen, over deze brug verboden.
[quads id=1]

Zwaar vervoer verboden

Slechts vrachtwagens, geladen of niet, met rijst en bacove bestemd voor de export, mogen normaal gebruik maken van de brug. Op de weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan om de instructies nabij de brug strikt op te volgen.

Wel rijst en bacove

[quads id=1]

Bron en foto’s: Bic Paramaribo Noordoost en DeBoodschap