Jongeman springt van de ‘Bosje brug’ na ruzie thuis ~ Paramaribo

brug Paramaribo

Paramaribo ~ Jongeman springt uit boosheid van Wijdenboschbrug te Paramaribo. De politie van Meerzorg kreeg dinsdagavond een melding dat een jongeman van de Wijdenboschbrug in de Suriname rivier is gesprongen.
[quads id=1]

Brug Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat er hoogstwaarschijnlijk ruzie thuis was ontstaan, waarbij de jongen met een voertuig in een emotionele toestand van huis vertrok. De vader van deze jongen schakelde de politie in omdat hij thuis te keer ging.

Onder invloed

De jongen verkeerde onder invloed. De politie is toen thuis langs geweest en is daarna samen met de vader vertrokken, op zoek naar de zoon. Aan de Meerzorgweg kwam de vader zijn zoon tegen en het gelukte de politie om het voertuig op de brug klem te rijden.
[quads id=1]
brug Paramaribo

Hij sprong van de brug

[quads id=1]
De jongeman reed achteruit, bracht zijn wagen tot stilstaand, stapte uit en sprong in emotionele toestand van de brug. De Maritieme Politie is bezig met een zoekactie.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.