Video ~ Personeel krijgt rot klus in de hitte. Supermarkt biedt excuses aan – Nederland

personeel Nederland

Nederland ~ Excuus van Dirk voor medewerker die onkruid weg moet halen in Nederland. Naar aanleiding van een video op internet is ophef ontstaan over de klusjes die een medewerker van supermarkt Dirk in Alblasserdam moest doen.
[quads id=1]

Supermarkt in Nederland

Hij moest volgens de video onkruid weghalen rondom het gebouw. De supermarkt maakt excuses. Er is ‘onvoldoende rekening gehouden met de warmte’. ,,We betreuren dit zeer en hebben het opgenomen met de leidinggevende in Alblasserdam om er voor te zorgen dat dit niet meer gebeurt”, schrijven ze in een verklaring.
[quads id=1]

Heel veel gedeeld

De film is inmiddels al duizenden keren gedeeld op sociale media en de Dirk in Alblasserdam heeft talloze recensies van één ster gekregen op Facebook. Op de video is te zien dat de man, die volgens hem al dertien jaar bij de Dirk werkt, zittend op de grond onkruid rondom het supermarktgebouw aan het verwijderen is.

Geen idee waarom

De man zelf zegt het ook niet leuk te vinden, maar luistert liever dan dat hij zijn baan kwijtraakt. Hij heeft daarnaast geen idee waarom hij deze klus moet doen.

personeel Nederland
Videostil

[quads id=1]
In een verklaring laat de supermarktketen weten: ‘Deze meneer is een zeer gewaardeerde medewerker die al jarenlang voor ons actief is als vakkenvuller.

Zal excuses aanbieden

Op momenten dat het rustig in de winkel is, biedt dit ruimte voor al onze medewerkers om andere taken uit te voeren, waaronder taken om onze winkel aan de binnen- en buitenkant schoon te houden.’ De supermarkt neemt contact op met de medewerker om excuses aan te bieden.

Bekijk hier het filmpje:

[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.