Video en foto’s – 53-jarige vrouw overleden na heftig ongeval in Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ 53-jarige meerijder omgekomen na aanrijding te Highway. De 53-jarige Beatrix Afata is vandaag omgekomen in het verkeer in Suriname.
[quads id=1]

Suriname verkeer

Zij zat op die bewuste morgen als meerijder in een personenwagen. Aan de Marten Luther Kingweg, ter hoogte van Sam Trading, probeerde de bestuurder van de personenwagen, Diego M., een ander voertuig in te halen.

Het inhalen ging mis

[quads id=1]
Bij die manoeuvre kwam hij in botsing met zijn tegenligger, een vrachtwagen. Als gevolg van deze botsing raakte Afata ernstig gewond en overleed ter plekke. De bestuurder Diego M. werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp te Paramaribo.

Ziekenhuis te Paramaribo

[quads id=1]
De politie van Houttuin is belast met het verder onderzoek. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 39.

 

Bekijk de video’s en foto’s hier:


Geschreven door Saskia Bandhan
Foto’s van: Amatredjo R. Dwarka A.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.