8-jarige jongen zeg dat stiefmoeder Michelle hem intiem heeft misbruikt ~ Suriname

omgang Suriname

Suriname ~ 8-jarige getuigt in zedenzaak tegen stiefmoeder. Kantonrechter Ingrid Lachtijaran heeft maandag in de raadkamer twee minderjarige kinderen gehoord in verband met een zedenzaak.
[quads id=1]

Zedenzaak in Suriname

In deze zaak staat Michelle M., de stiefmoeder van de kinderen, terecht. Zij wordt ervan verdacht ontucht te hebben gepleegd met een van de getuigen. De magistraat heeft in verband met het onderzoek de kinderen van 12 om 8 jaar gehoord. Volgens de 8-jarige heeft zijn stiefmoeder hem handelingen laten plegen in haar slaapkamer.
[quads id=1]

Beide kinderen zijn gehoord

Beide kinderen zeggen dat de verdachte de handelingen wel heeft gepleegd. De oudste heeft het gezien en heeft een trauma daarvan opgelopen. De stiefmoeder ontkent het feit steevast. De rechter wil nagaan hoe de getuige, de oudere broer, heeft kunnen zien wat er in de kamer is gebeurd. De rechter zal daarom een plaatselijk onderzoek instellen.
[quads id=1]

Met de krant gesproken

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek met de vader van beide jongens gesproken. Hij zegt dat hij ten tijde van het geval in het binnenland vertoefde vanwege werkzaamheden. Toen hij terugkwam hoorde hij van zijn oudere broer dat zoiets zich had voorgedaan. Samen met de kinderen en zijn oudere broer heeft hij toen aangifte gedaan bij de politie.

Er is aangifte gedaan

Op dat moment heeft de vader gehandeld in het belang van zijn kinderen. De verdachte heeft reeds 6 maanden in detentie doorgebracht en werd naderhand door de rechter in vrijheid gesteld, omdat de kinderen terug waren gekomen op hun verklaringen. De vader heeft intussen de relatie met de verdachte voortgezet.
[quads id=1]

Ze is zwanger

omgang Suriname

De verdachte is momenteel in verwachting van hun tweede kind. Beide jongens zijn thans bij hun moeder woonachtig. Volgens de vader heeft hij noch zijn partner er moeite mee om de kinderen terug in huis te nemen. De magistraat heeft de behandeling geschorst tot nog een te bepalen dag. Er zal dan een plaatselijk onderzoek volgen aan huis. De verdachte werd aangezegd om uit te kijken naar de volgende behandelingsdatum.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.