Trainer Ricardo O. blijft omgang met 14-jarige voetbalster ontkennen ~ Suriname

voetbal Suriname

Suriname ~ Trainer Ricardo O. van vrouwenvoetbalclub Super Rich Dignity Suriname kan toch nog in voorlopige vrijheid worden gesteld, indien de bevindingen van een nieuw medisch rapport steekhoudend genoeg worden geacht.
[quads id=1]

Voetbalclub uit Suriname

Dit liet rechter Ingrid Lachitjaran maandag doorschemeren. Evenals officier van justitie Nirmala Maikoe heeft zij eerdere verzoeken van de advocaten verworpen, maar dit nieuw rapport kan Lachitjaran op andere gedachten brengen.

De bevindingen van een arts zijn tijdens de zitting overhandigd door advocaat Maureen Nibte, één van de raadslieden van de verdachte. Ze deed aan de hand daarvan, opnieuw het verzoek haar cliënt niet langer in voorarrest te houden.

Niet langer in voorarrest

[quads id=1]
Anders dan bij vorige zittingen is dit voorstel aangehouden. De rechter wil het rapport eerst goed bestuderen voordat ze reageert op het verzoek van de raadsvrouw.

De inhoud van het rapport wenst Nibte nog niet publiekelijk te bespreken. Omdat het gevoelige informatie bevat, heeft zij de rechter gevraagd om haar brief met de nodige discretie te behandelen. Mede daarom is het verzoek niet verder besproken op de zitting. “Ik wil in dit stadium nog niets zeggen hierover”, zei de raadsvrouw kort op vragen van de Ware Tijd. Ze verwees naar de zitting van 6 augustus, waar de arts gehoord zal worden over zijn bevindingen.

Meerdere malen omgang

[quads id=1]
Ricardo O. zit sinds maart in voorarrest, omdat hij vanaf vorig jaar meerdere malen omgang zou hebben gehad met een veertienjarig meisje van de club. Hij heeft dit echter steeds ontkend en vindt dat het om een opgezette zaak gaat.

voetbal SurinameWaarom het slachtoffer en haar familie hem zomaar zouden bezwaren, kan hij niet aangeven, maar hij denkt dat iemand uit zijn directe omgeving betrokken is bij de actie.

Intieme berichten

[quads id=1]
Intieme gerelateerde chatberichten die via zijn Facebook-account zijn verstuurd naar het slachtoffer, zijn volgens hem door iemand anders verzonden.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.