Meisje uit België heeft omgang met 4 jongens uit Suriname. Ze zitten nu vast!

stiefvader Suriname

België ~ Vriendengroep uit Suriname in cel wegens omgang met 20-jarige. Drie twintigers zitten al drie maanden in de cel op verdenking van een groepsomgang tegen de wil van het meisje in België.
[quads id=1]

Groepsomgang in België

Een vierde minderjarige verdachte is geplaatst door de jeugdrechter. De feiten vonden bijna een jaar geleden plaats in het appartement van een Surinaamse jongeman in het plaatsje Merksem. Na een nachtje stappen zouden drie vrienden op het appartement van Alfredo G. wachten op de eerste bus. Ook het liefje van Alfredo G. was bij hen. Het meisje (20) had  omgang met haar vriend en ook met Anthoin J., George D. en nog een 17-jarige.

Naar het ziekenhuis in België

[quads id=1]
Een week na de feiten stapte het meisje naar het ziekenhuis voor een medisch onderzoek. Pas vier maanden later durfde ze bij de politie een klacht indienen wegens omgang tegen haar wil. De politie arresteerde de vier Surinaamse vrienden uit Antwerpen pas midden april. De jongens gaven toe dat zij die nacht omgang hadden gehad met het meisje in zijn huis in België.

Volledige toestemming

[quads id=1]
Alleen, dat het gebeurde met haar volledige instemming. Het slachtoffer spreekt dat tegen. Volgens Jonathan Bogaerts, advocaat van Alfredo G., is dit een verhaal van woord-tegen-woord. “Het blijft vreemd dat het meisje pas na vier maanden aangifte heeft gedaan.

Al 3 maanden vast

De jongens zitten al drie maanden in de cel. De raadkamer wilde hen vrijlaten met een elektronische enkelband maar het parket steekt daar een stokje voor.

bed België Suriname

De Kamer voor Inbeschuldigingstelling van België wees ons beroep gisteren af waardoor de drie jongeren in de cel blijven”, aldus de advocaat. (PLA)

Bron: HLN.BE
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.