38-jarige Bidyadhari steelt geld van haar beste vriendin en koopt auto ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Beste vriendin koopt auto met gestolen geld. De politie van het ressort Munder te Paramaribo heeft op dinsdag 10 juli de 38-jarige Bidyadhari D. ingesloten voor diefstal.
[quads id=1]

Munder te Paramaribo

De vrouw wordt ervan verdacht een geldbedrag van haar vriendin te hebben weggenomen. Bidyadhari heeft samen met de benadeelde op maandag 2 juli een geldbedrag van 3800 USdollar afgehaald voordat zij richting het cambio reden. Onderweg naar het cambio kreeg de benadeelde bandenpech. Zij stapte uit haar voertuig om de lekke band te verwisselen. Bij het cambio aangekomen, bleek het geldbedrag uit de tas van de benadeelde te zijn verdwenen.
[quads id=1]

Kleding werd onderzocht

Zij confronteerde Bidyadhari met het feit dat haar uit haar tas verdwenen was en dat zij de politie zou inschakelen.  Bidyadhari kwam op een gegeven moment overeen met haar vriendin dat die haar grondig aan de kleding mocht onderzoeken in plaats van de politie in te schakelen. Bij dat onderzoek werd het geldbedrag niet achterhaald.

Ze kocht een auto

[quads id=1]
Een week later kocht Bidyadhari een auto. De benadeelde vond deze handeling van haar vriendin vreemd en deed toch nog aangifte tegen haar. Uit het politieonderzoek is komen vast te staan dat de Bidyadhari het geldbedrag in kwestie heeft weggenomen. Deze verdachte heeft verklaard met een deel van het gestolen geldbedrag de auto te hebben gekocht. Voorts dat zij een ander deel heeft overgemaakt naar familieleden in Guyana.

Auto in beslag genomen

Het resterend deel van het vreemd geld wisselde zij om in SRD. 8.400. Dit geldbedrag en de auto zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.