Schietpartij te AZP Paramaribo. Vrouw raakt gewond

azp Suriname

Paramaribo ~ Vrouw verwond op terrein AZP; ruzie tussen 2 groepen. Op het terrein van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) is vanochtend paniek uitgebroken na ruzie tussen twee groepen.
[quads id=1]

AZP Paramaribo

Een vrouw heeft een kapverwonding opgelopen, terwijl er ook geschoten is. De politie is ter plekke nog bezig met het onderzoek.
[quads id=1]
In de ochtend zijn drie gewonden binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Starnieuws verneemt dat een andere groep verhaal is gaan halen bij het ziekenhuis. Er ontstond ruzie op het terrein tussen de twee groepen.

Er zijn schoten gelost

Nadat de mannen schoten hebben gelost, namen ze de benen. Mensen in de omgeving raakten in paniek door de situatie. Overal waren gillende mensen te horen die zichzelf in veiligheid probeerden te brengen.
[quads id=1]

Extra beveiliging

Intussen is er extra beveiliging van de politie en bewakingsdiensten bij het terrein. De politie is nog op zoek naar de mannen die betrokken zijn bij dit drama.

Het ziekenhuis deelt onderstaande foto op hun Facebookpagina:
bekendmaking Paramaribo

Meer informatie volgt nog
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis