Doodsbange vrouw moet toezien hoe rovers haar man mishandelen ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Gewapende roofoverval in woning Kokrikilaan. Vier gewapende criminelen hebben zondagochtend een overval gepleegd in een woning aan de Kokrikilaan te Houttuin Suriname.
[quads id=1]

Woning in Suriname

Uit het onderzoek blijkt dat het gezin A. slachtoffer is geworden van deze roof. Op die bewuste ochtend lag het gezin nog in hun bed toen de heer des huizes waker schrok door een gestommel. Hij liep zijn kamer uit en werd verrast in de woonkamer. Onder bedreiging van het vuurwapen moest hij de criminelen aanwijzen waar de slachtoffers hun waardevolle goederen en geld hadden bewaard.

Hij werd mishandeld

[quads id=1]
Zijn doodsbange echtgenote, die intussen door de daders onder schot werd gehouden, zag hoe de daders haar levenspartner mishandelde. De echtgenote overhandigde al de sieraden die zij in huis had. De daders waren op zoek naar geld en meer goederen. De heer des huizes, die een ondernemer is, heeft de daders aangegeven dat hij USD 13.000 in zijn Toyota Vigo had bewaard. De overvallers hebben het voertuig doorzocht en hebben zoals door het slachtoffer aangegeven het geld aangetroffen in die auto.

USD 13.000 in zijn auto

[quads id=1]
Na hun daad zijn de criminelen met het voertuig, de Vigo, weggereden. De buurtbewoners hebben toen een achtervolging ingezet. Aan de Peltophorumlaan werd het voertuig aangetroffen. De rovers zijn met medeneming van de buit het bos ingevlucht. Uit het plaatselijk onderzoek blijkt dat de indringers een raam had geforceerd van de achterwoning.

Binnengekomen via achterwoning

[quads id=1]

rovers Surinamers
Voorbeeldfoto rovers

De politie van Houttuin heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn bezig de daders op te sporen. De heer des huizes heeft een barst aan zijn hoofd opgelopen. Hij is met een geneeskundig verklaring verwezen naar de Spoedeisende Hulp.

AZP Paramaribo

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.