Biga breekt arm van buurman Asraf aan de Keizerstraat te Paramaribo

arm gebroken Paramaribo

Paramaribo ~ Man loopt armfractuur op na mishandeling door zijn buurman aan de Keizerstraat te Paramaribo. De Centrale Meldkamer schakelde op dinsdag 10 juli de politie van ressort Centrum in voor een geval van mishandeling aan de Keizerstraat.
[quads id=1]

Keizerstraat te Paramaribo

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de 47-jarige Asraf S. aan met een verwonding en een fractuur aan zijn rechter onderarm. Asraf verklaarde aan de politie dat hij door zijn achterbuurman de 47-jarige Roël E. alias “Biga’ mishandeld is geworden met een eind hout.

Meerdere woningen

[quads id=1]
De twee buren wonen op hetzelfde erf waarop meerdere woningen staan. Asraf verklaarde aan de politie dat Roël hem op 10 juli beschuldigde dat hij vernomen had dat Asraf en een man bekend als “Soldier” van plan waren hem- Roël- neer te steken.

Hij is aangehouden

arm gebroken Paramaribo
[quads id=1]
Roel bracht hem vervolgens slagen toe met een eind hout met het gevolg dat hij ernstig gewond raakte. Op aanwijzing van het slachtoffer is Roël E. alias “Biga’ door de politie aangehouden in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.