Morgen normaal les universiteit!!! Acties docenten per direct opgeheven ~ Paramaribo

adek Paramaribo

Paramaribo ~ De acties van de Vakvereniging Wetenschappelijk Personeel van de Universiteit van Suriname (VWPU) zijn per direct opgeheven.
[quads id=1]

Universiteit Paramaribo

Alle onderwijs- en onderwijs gerelateerde activiteiten worden per direct hervat. Dit houdt in dat de colleges na drie weken maandag hervat zullen worden.

Ze hebben een akkoord bereikt

[quads id=1]
Binnen de kaders van het mandaat dat de VWPU leden hebben gegeven aan het VWPU bestuur is er vandaag in Paramaribo tussen de VWPU en het universiteitsbestuur, in aanwezigheid van de vicepresident van Suriname en de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, een akkoord bereikt omtrent de salariscorrectie.
[quads id=1]

Alle acties opgeheven!
adek Paramaribo
Archief foto universiteit te Paramaribo

Dit betekent dat per direct alle acties worden opgeheven en de leden overgaan tot de orde van de dag, meldt Dennis Wip, voorzitter van VWPU zojuist in een persbericht.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.