Man valt dagelijks 82- jarige vrouw uit Paramaribo lastig. Hij wil omgang met haar

buurman Suriname

Zuiplap in Paramaribo verzoekt 82- jarige oma omgang. Een zuiplap in Paramaribo die bekend staat als Pappie Toddo maakt het leven van een 82- jarige grootmoeder ondragelijk.
[quads id=1]

Man uit Paramaribo

De man zit haast elke dag urenlang te zuipen bij een supermarkt die nabij het huis van de bejaarde is gevestigd. Zodra de vrouw naar buiten gaat, schreeuwt de dronkenlap dat hij omgang met haar wenst te bedrijven.
[quads id=1]

Obscene handelingen

Daarbij legt hij in details uit wat hij allemaal met haar in bed gaat doen. Een dochter van het slachtoffer zegt aan GFC Nieuws dat de obscene handelingen van de man ondraaglijk beginnen te worden.

Met haar kleinkinderen in de buurt

“Het is telkens weer een erg gênante situatie. Vooral wanneer mijn moeder bezoek krijgt van haar kleinkinderen voelt zij zich duidelijk niet op haar gemak”, zegt ze.
[quads id=1]
buurman ParamariboDe zuiplap is al vaker aangesproken over zijn onbetamelijk gedrag. Voor de familie is de maat bijna vol. “Indien deze smeerlap niet stopt gaan wij aangifte bij de politie doen”, aldus de dochter.
Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.