Anoniem ~ Om zijn brutale dochter moet ik vertrekken uit zijn huis ~ Paramaribo

kinderen Paramaribo

Paramaribo ~ Hallo jongens en meisjes. Ik weet dat jullie elke dag FamilieNieuws lezen en ik weet ook dat jullie soms best hard kunnen reageren. Daarom wil ik begonnen te vragen aan jullie om me niet uit te schelden voor domme koe en dat soort termen. Ik ben een dame uit Paramaribo in nood en ik weet even niet zo goed wat ik met mijn leven aanmoet.
[quads id=1]

Een dame uit Paramaribo

Ik ben Shurlie, ik heb 13 jaar gegeven aan Mark. Mark is 53 jaar. Hij heeft al grote kinderen en sinds 6 jaren woon ik bij hem in. Nadat zijn was. vrouw overleden. Ze waren vanaf hij en ik bij elkaar kwamen al niet samen hoor. Ze had zelfs een andere man. Maar omdat die kinderen nog klein waren en zij een zieke vrouw was, was het beter dat ik nog niet bij hem woonde. Al kende de kinderen mij wel. Ze hielden wel niet van me.   Ik weet dat het komt door die verhalen van die moeder.

Ik heb iets voor der gezet

[quads id=1]
Ze hebben altijd gezegd dat ik ‘iets’ voor die moeder heb gezet. Maar lieve mensen ik zweer het voor jullie. Pe mie moess fin a ‘iets’. Ik weet helemaal niet van dat soort dingen. Ja, die vader was verliefd op mij en hij hield van me. Maar niet omat ik iets had gedaan. Plus ik ben niet schuldig want ze waren niet meer samen. Al heeft de moeder in het begin wel altijd gehoopt dat het goed zou komen. Toen werd ze ziek. Mark heeft veel voor ze gedaan. Al had ze een vriend. Mark was erbij toen ze overleed. Hij had veel verdriet. Vooral ook om die kinderen. De jongst was pas 10.

Bij hem intrekken

Die zus zou met ze in huis gaan wonen met haar kinderen maar na een jaar ging dat helemaal niet goed dus kwamen ze alledrie bij Mark wonen. hij heeft me toen gevraagd om permanent bij hem in te trekken om hem te helpem met die kinderen.. Eerlijk was eerlijk, ik had geen kinderen en ineens had ik een dochter van 11 en van 15 en een grote zoon van 21. Ik ging minder werken want het was druk. In het begin ging het eigenlijk wel best. Die oudste zoon hielp me met heel veel. En ongeveer 3 jaren geleden ging hij trouwen.  En toen was ik alleen met die twee meisjes.

Oudste dochter

[quads id=1]
Die kleine houdt nu wel van me Dat weet ik wel. Maar vanaf toen is de relatie met zijn oudste dochter wel heel erg stroef geworden. Mark geeft mij de schuld want ik stel me niet open. Maar hij weet niet hoe zwaar het voor me is om voor puberende meisjes te zorgen. Ik ben 33. De meisjes zijn 15 en 19. Die oudste wil vriend meenemen naar huis. Die jongste wil de hele dag hangen in de Mall. Ik ben verantwoordelijk voor ze. En ik geef toe dat ik streng ben. Maar als er straks iets met ze gebeurt dan ga je horen: Is Shurlie schuld.

Ze zien als mijn  kinderen

Mijn vriend zegt ik moet ze zien als mijn kinderen. En dat doe ik ook, maar die grote ziet mij helemaal niet als hij moeder. Dat hoeft ook niet maar ik verdien wel dat respect. Dus wat is gaan gebeuren. Er is een vreselijke ruzie geweest. Ik heb die oudste in huis aangetroffen met een heer. Hij is veel ouder. Op de slaapkamer terwijl die kleine ook gewoon thuis was. Ik heb der toen gezegd dat ze der spullen moest pakken. Want hoe ze me heeft behandeld tegenover der vriend en die jongste. Schandalig. Dus ik heb der spullen op straat gezet. Erg was het.

Wat is mijn positie?

Ik weet dat ik niet die positie heb om dat te doen. Ik heb er ook gelijk spijt van gehad. Die vader was er niet. Hij was aan het werk. Ze heeft der vader gebeld en hij is vreselijk boos geworden hij heeft me 3 uur de tijd gegeven om uit zijn huis te gaan. Hij zou om 8 uur thuis komen. Ik ben naar een vriendin gegaan. Vorige week was het.

De jongste is bij me gekomen. Ze mist me, maar die oudste heeft samen met haar vader al mijn spullen ingepakt en ik moet ze komen halen. Kun je je vorstellen. Ik heb zoveel voor ze gedaan. En in 1 klap ben ik niets meer waard. Maar ik weiger om mijn spullen te gaan halen. Ik weiger om te verhuizen. Ik wil morgen gewoon naar huis geaan. En doen alsof er niet aan de hand is. Mijn spullen zet ik dan netjes weer in de kast.
[quads id=1]

Geen eigen huis

Maar toch wil ik hieromtrent jullie advies hebben. Kijk ik woon al ongeveer 6 jaren met die man. Ik heb geen eigen huis geen eigen goed inkomen. Ik werk nog steeds part time. Maar voor mezelf zorgen ga ik niet kunnen. Ik ga dan wel een baantje erbij kunnen zoeken. Maar een eigen huis heb ik niet.

kinderen Paramaribo
VoorbeeldFoto van SoDiverse

Mijn relatie met Mark is buiten die kinderen om heel goed. Wat moet ik doen? Ik weet dat die oudste op hem in aan het praten is om me te laten. Maar ik weet dat hij dat eigenlijk niet wil. Hij houdt van me. Ik ook van hem. ben ik fout geweest? Ja, ik had haar niet op straat moeten zetten, maar ze is toch brutaal om een heer mee te nemen in dat huis. Helemaal in de slaapkamer terwijl die kleine daar is. Ze heeft geen resprect.

Hij is ook fout

Ik vind dat die vader ook fout is om naar haar te luisteren. Hij moest haar tot orde roepen. Hij vindt haar altijd zielig. En hij heeft medelijden met ze omdat ze geen moeder meer hebben. Ik ook wel maar het mag toch niet ten koste gaan van mijn geluk?
[quads id=1]
Mijn schoonzus zegt dat ik Mark moet laten want hij gaat me nooit voor zijn kinderen zetten. Dat zal een vader nooit doen? Wat denken jullie heeft ze gelijk? Ik wil morgen weer mijn intrek gaan nemen en kijken hoe het gaat.

Ik hoop het liefst dat hij alles is vergeten en dat we weer gewoon verder kunnen. Maar er is nog altijd een kans dat hij me echt niet meer in huis gaat willen. Die kleine gaat wel voor me praten, maar die van 19 bepaalt toch alles.

Dagelijks vechten

Ik voel me niet goed, ik mis mijn huis. Mijn leven. Mijn man. En die kinderen ook. Maar het is wel pittig om zo te leven. Zijn dochter is 19. Maar voor mij lijkt het alsof ik dagelijks moet vechten met zijn vriendin. Ze vecht om die aandacht die haar vader aan mij geeft. Zal het jaloezie zijn en kan het dan wel veranderen want Mark zal wel altijd voor zijn kinderen kiezen.

Moet ik maar toch mijn spullen pakken en verdwijnen?  Al weet ik echt niet waar ik moet gaan. Hulp gevraagd aub??? Thanks

Gerelateerde verhalen: Klik op de foto om ze te lezen:
[quads id=1]
Anoniem: Ik heb hem gevraagd om te kiezen. Nu vertrekt hij naar Paramaribo
man Paramaribo

Anoniem – Mijn kinderen willen bij hun vader en die dame zijn.
ex Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig