Video – Vreselijke ouders sluiten tweeling op in kist om te gaan werken ~ buitenland

tweeling buitenland

Buitenland ~ Vreselijk: Tweeling (3) opgesloten in houten kist zodat ouders konden gaan werken. De politie deed een verschrikkelijke ontdekking in een huis in het Braziliaanse Aparecidinha nadat ze een anonieme tip kreeg.
[quads id=1]

Tweeling uit het buitenland

Twee 3-jarige broertjes zaten opgesloten in een houten kist van ongeveer één bij één meter zodat de ouders konden gaan werken.

De kist was afgesloten met een ketting en een hangslot en er zat een scheidingswand tussen de broertjes zodat ze elkaar niet konden zien.

Niet ideaal

[quads id=1]
Het huis van het gezin ligt aan een drukke snelweg waardoor de ouders bang waren dat de jongens naar buiten zouden rennen en aangereden zouden worden, stelt Iraci Carlini van de plaatselijke Sociale Dienst. “De kist was een manier om de kinderen te beschermen”, vertelt ze. “Niet de beste manier, maar zo zagen zij het. De kist stond in de keuken en volgens de moeder liet ze de jongens niet alleen.”

Omstandigheden

[quads id=1]
Volgens de lokale politie bood de kist geen enkel comfort: er lag geen speelgoed in de kist, geen kussens en geen dekentjes. Daarnaast zat er een scheidingswand in de kist zodat ze elkaar niet konden zien of aanraken. Overdag werkte de vader op het land en deed de moeder het huishouden.

Gearresteerd

tweeling buitenland

De vader (40) en moeder (37) zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling, ondanks dat de politie geen sporen van mishandeling op het lichaam heeft kunnen vinden. “Ze vertoonden geen sporen van geweld, maar dat moet verder door de rechter worden beoordeeld.”

Uit huis geplaatst

Er wordt ondertussen bekeken of de ouders aangeklaagd kunnen worden en de jongens zijn momenteel onder toezicht in een opvangtehuis.

Bekijk hier de korte video erover:
[quads id=1]

Bron: Telegraaf & Libelle
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.