Video – Filedrama in Paramaribo door grote aanrijding op de Bosje Brug

0

Paramaribo ~Een vrachtwagen geladen met een container heeft vrijdagmiddag negen auto’s geramd op de Wijdenboschbrug te Paramaribo.

Brug te Paramaribo

Volgens ooggetuigen hadden de remmen van de truck het begeven. “Het leek wel even oorlog, zo’n herrie was het”, zegt een van hen. Voor zover bekend raakte niemand gewond, maar de chaos was enorm.

Uren afgesloten
De brug was enkele uren afgesloten om sleepwagens die af en aan reden in staat te stellen de wrakken te verwijderen. Aan beide kanten van de brug ontstonden enorme files. Zelfs in het centrum van Paramaribo liep het verkeer vast doordat er op de Van ’t Hogerhuysstraat een file ontstond van weggebruikers die naar Commewijne moesten. Zelfs in de Keizerstraat was er geen doorkomen aan.

Centrum van Paramaribo zat ook vast
brug Paramaribo

Foto uit DWT

In het verleden zijn er vaker ongelukken gebeurd op de brug door weigerende remmen van vrachtwagens. Op 13 september vorig jaar ramde een volgeladen tankwagen maar liefst dertien andere voertuigen nadat de remmen het hadden begeven.Op de bijrijder van de tankwagen na raakte wonderwel niemand gewond.

brug Paramaribo

Foto uit DWT

Al eerder gebeurd

Twee jaar eerder, op 18 september 2015, zorgde een volgeladen zandtruck voor een enorme chaos: vier auto’s werden aangereden, twee inzittenden liepen zware verwondingen op. In januari 2014 denderde een vrachtwagen de brug af nadat de remmen niet meer reageerden. Ook toen werden verschillende auto’s geramd.
Bekijk hier de video:

Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.