Video – Bezige bij Kenny B gaat ons verrassen met nieuw Album ~ Suriname Trots

Kenneth Bron Suriname

Suriname ~ Het lang verwachte nieuwe album van Kenny B is zeker de moeite van het wachten waard is. Dit zegt de zanger in een interview met DWT. “Het is in the making. Ik heb zoveel nieuwe dingen. Dus je gaat verrast worden”, meent hij.
[quads id=1]

Kenny B. uit Suriname


De de ‘Asamade’-zanger is druk bezig te werken aan zijn nieuwe plaat en daarnaast doet hij wat optredens op grote festivals in Nederland. Dit weekend bijvoorbeeld staat hij op de planken tijdens Zwarte Cross, het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en op het Kwaku Summer Festival. Kenny B en de Zwarte Cross hebben door de jaren heen een hechte band opgebouwd. Vanaf de tijd dat hij slechts in Suriname bekend was tot hij Nederland veroverde.

Op Kwaku in Amsterdam

[quads id=1]
Bij Kenneth Bron, zoals Kenny B officieel heet, gaat het om muziekmaken. Dat is zijn passie. Zijn boodschap is dat los van plezier en het leuk hebben met elkaar, het ook belangrijk is om te weten dat de mensen gelijkwaardig zijn aan elkaar. Het doet hem goed om te zien, vooral bij optredens, dat mensen deze boodschap begrijpen.

P.s. Het nummer ‘Als je gaat’ heeft al 31 miljoen views. Als je hem nog niet hebt bekeken. Bekijk hem dan hier:
[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.