Politiebericht – Man uit Paramaribo dreigt zijn vrouw en 5 kinderen dood te schieten

slaan Suriname

Paramaribo ~ De 52-jarige Udan M. is op woensdag 11 juli aangehouden door de politie van het ressort Flora. Udan wordt ervan verdacht zijn levenspartner en vijf kinderen meermalen te hebben bedreigd.
[quads id=1]

Man uit Paramaribo

De man bedreigde het gezin ooit te zullen neerknallen. Op woensdag werd het de vrouw teveel en deed zij aangifte tegen haar partner. Tijdens het onderzoek is door de wetsdienaren een jachtgeweer met ingekorte loop in zijn voertuig aangetroffen. De verdachte heeft het wapen illegaal in zijn bezit.
[quads id=1]

Illegaal wapen

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Udan ingesloten. Twee dagen later deed de vrouw van de verdachte het politiebureau wederom aan met het verzoek de zaak in te trekken en haar partner in vrijheid te stellen.
[quads id=1]

Ze wil hem weer op vrije voeten

slaan Paramaribo

Zij is verwezen naar het Openbaar Ministerie voor de verdere afhandeling.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.