Delano bedreigt vrouw in het verkeer met vuurwapen – Paramaribo

politie Paramaribo

Autobestuurder bedreigd andere verkeersdeelnemer met vuistvuurwapen. De 44-jarige autobestuurder Delano S. is op donderdag 12 juli aangehouden door de politie van het ressort Munder te Paramaribo.
[quads id=1]

Munder te Paramaribo

Hij wordt ervan verdacht een bestuurster met een vuistvuurwapen te hebben bedreigd. De twee bestuurders reden op vrijdag 6 juli in het verkeer waarbij de vrouwspersoon de weg waarop Delano reed doorkruiste. Tijdens de manoeuvre hebben beide bestuurders wat naar elkaar toegeschreeuwd.

Hij stapte uit

[quads id=1]
politie Paramaribo

Delano stapte daarbij woedend uit zijn voertuig, pakte volgens het slachtoffer uit zijn kofferbak een vuistvuurwapen te voorschijn waarmee hij haar bedreigde. De bestuurster deed aangifte van bedreiging bij de politie. Delano is op 12 juli aangehouden en voorgeleid.

Een vuistvuurwapen

[quads id=1]
Bij hem is gevonden een windbuks in de vorm van een vuistvuurwapen. De verdachte beweerde die windbuks te hebben gebruikt om de vrouw te bedreigen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Delano ingesloten voor bedreiging.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.