Video – Man neergeschoten tijdens beroving in zijn woning te Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Een man is woensdag op donderdagavond tijdens een beroving in zijn woning aan de Denk Vrijweg, een zijstraat van de Welgedacht C Weg te Suriname, beschoten door onbekende mannen. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
[quads id=1]

Ziekenhuis in Suriname

Een buurtbewoner vertelt de redactie dat de beroving tegen 3 uur ’s nachts moet zijn gebeurd. De buurtbewoner zou net gaan slapen toen hij gestommel hoorde bij de buren. Ook ving hij op dat de verdachten het slachtoffer om zijn sieraden vroegen.

Kogelslagen in het plafond

Het slachtoffer heeft zich waarschijnlijk verzet tegen de twee gewapende mannen die daarop in de woningen enkele schoten losten. Er waren twee kogelinslagen in het plafond van de buurtbewoner.
[quads id=1]
politie Paramaribo

Tijdens de worsteling kreeg het slachtoffer een schotverwonding in zijn bovenbeen. Na de beroving vluchtten de twee mannen met het voertuig van het slachtoffer, dat later onbeheerd werd aangetroffen door de politie.

Nieuwe Grond Suriname

De gealarmeerde politie schakelde een ambulance in om het slachtoffer naar het ziekenhuis af te voeren. Van de twee verdachten ontbreekt nog elk spoor. De politie van Bureau Nieuwe Grond heeft de zaak in verder onderzoek.
[quads id=1]
Bekijk hier een video over “jezelf verzetten” tijdens een beroving:

Bron: DWT**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.