Gewapende criminelen beroven gezin van 6 en mishandelen 15-jarige te Paramaribo

Paramaribo politie

Paramaribo ~ Criminelen slaan 15-jarige met kolf op het hoofd. Drie criminelen zijn donderdagochtend in een woning aan de Vruchtbomenstraat in het verzorgingsgebied van politie Nieuwe Haven te Paramaribo binnengedrongen.
[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Zij hebben de achterdeur van het huis geforceerd. Op een gegeven moment schrok de vrouw des huizes wakker en maakte haar slaapkamer open. Zij liep naar de woonkamer en werd daar aangevallen door het trio, dat gewapend en gemaskerd was.

Gegil van zijn vrouw

[quads id=1]
Haar man, die het gegil van zijn vrouw hoorde, kwam naar buiten en ook hij werd onder schot gehouden. Het gezin van zes was op dat moment wakker en maakte mee hoe de daders de ouders onder schot hielden.

Geslagen met kolf

Op een gegeven moment heeft één van de rovers een 15-jarig kind met de kolf van het wapen geslagen. Uit vrees hebben de ouders toen verteld waar zij al hun waardevolle spullen hadden bewaard.
[quads id=1]

Sieraden weggerukt

De daders hebben ook de sieraden van de vrouw, die zij op dat moment aan had, weggerukt. Verder maakten zij geld, vijf mobiele telefoons, een tablet en nog andere goederen buit.

rover Paramaribo
Voorbeeldfoto Rover

Na de daad verlieten de rovers de plaats met het voertuig van het gezin, een Toyota Rav 4.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.