8-jarige uit Paramaribo krijgt chemokuur. Clarkeschool, ASaGo en Don Gil helpen

0

Paramaribo ~ Theatergroep A SA GO en DON GIL stellen een geldsbedrag ter beschikking voor de medische kosten van een 8 jarig meisje van de Clarke school te Paramaribo dat lijdt aan Leukemie

Clarke school te Paramaribo

De voorzitter van de toneelgroep A Sa Go, Jolanda Wassenaar,heeft gistermorgen een donatie gedaan op de Clarke school. Het gaat om de 8-jarige B. S. die ziek is en nu behandeld wordt met chemokuur.

SRD 2000

B. zit in de derde klas van de Clarke school. Wij van A Sa GO willen op deze manier onze bijdrage leveren, zegt Wassenaar. De toneelgroep heeft SRD 2.000 gegeven om de kosten te kunnen dekken.

School geeft ook een donatie

Zij kreeg ook een donatie van Don Gill en wel SRD 250. Ook de school waar ze zit, is ingekomen met een bedrag van SRD 1700. Wassenaar geeft aan dat zij het meisje heel veel beterschap toewensen.

asago ParamariboBron en foto van Arsenio Wassenaar
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.