Video – Ma Chun Ling Elaine Lok door de president gedecoreerd ~ Suriname

0

Ma Chun Ling Elaine Lok, echtgenote van de Honorair Consul van de Republiek Suriname in Hong Kong, Jim Lok, is door de president van de republiek Suriname Z.E Desiré Delano Bouterse gedecoreerd.

President van Suriname

Een zeer ontroerde Elaine Lok kreeg deze onderscheiding op 11 juli jongstleden vanwege de inzet en betrokkenheid van haar en haar echtgenoot, bij de ontwikkeling van Suriname, al langer dan 25 jaar. Het staatshoofd gaf aan, het een waar genoegen te vinden om namens de Surinaamse regering en bevolking haar te mogen decoreren.

bijzondere onderscheiding
Elaine Lok bedankte president Bouterse voor deze bijzondere onderscheiding. Zij en haar echtgenoot Jim Lok, zijn continue op zoek naar manieren en mogelijkheden, die de ontwikkeling van Suriname naar een hoger niveau kunnen brengen.

Video

Bekijk hier de video erover:


Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.