Jonge dame is bang voor 19-jarige Sergio uit Paramaribo na relatiebreuk

Suriname verliefd

Paramaribo ~ De 19-jarige Sergio B. is op dinsdag 3 juli door de politie van ressort Centrum in verzekering gesteld na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie.
[quads id=1]

Verliefde Sergio uit Paramaribo

Deze verliefde jongeman wordt ervan verdacht op maandag 2 juli aan de Heiligenweg te Paramaribo zijn ex-vriendin voor de zoveelste maal te hebben lastig gevallen. Volgens verklaring van de aangeefster hadden zij een liefdesrelatie van een jaar. Op een bepaald moment bracht zij een einde aan de relatie.

Op haar werkadres

[quads id=1]
Sergio kon zich niet verenigen met haar besluit en maakte haar het leven zuur. Sergio achtervolgde haar steeds en deed ook haar werkadres aan alwaar hij beledigende uitlatingen naar haar deed. Ook wachtte hij haar een dag op met een scherp voorwerp, waarmee hij haar dreigde neer te zullen steken.

Aangifte gedaan

[quads id=1]
Van deze bedreiging deed haar moeder aangifte op het politiebureau Munder te Paramaribo, daar zij in dat ressort woonachtig zijn. Sergio maakte haar op 2 juli het leven weer zuur. Om erger te voorkomen besloot ze toen aangifte te doen bij de politie van ressort Centrum.

Hij ontkent de bedreigingen

Sergio werd opgeroepen en meldde zich op 3 juli aan op het politiebureau. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de bedreiging, maar de overige zaken geeft hij wel toe.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.